3D MARKS is een handelsmerk van Buro Ruig BV. Buro Ruig is een 3D-printbedrijf dat in 2016 begon met business-to-business projecten, maar nu 3D-printen ook beschikbaar maakt voor consumenten.

Oprichter Ivar Kraaijevanger heeft een creatieve achtergrond en heeft een master in Industrial Design van de TU Eindhoven. Tijdens zijn bachelor werktuigbouwkunde had hij zelf een 3D printer en was daarmee één van de eerste 3D print fanaten in Utrecht. Door hiermee te experimenteren en opdrachten te doen, is zijn passie voor 3D-printen gegroeid.

“Met 3D Marks wil ik laten zien dat 3D-printen toegankelijk is voor iedereen. Daarnaast geloof ik in de kernwaarden lokale productie, duurzaamheid en sociaal ondernemen. Ik gebruik graag biologisch afbreekbaar of gerecycled materiaal, bestaande uit aardappel- en maiszetmeel, dat is milieuvriendelijker dan traditionele kunststoffen. Ook produceert 3D Marks lokaal en werk ik samen met andere lokale ondernemers. Op deze manier minimaliseer ik de belasting op het milieu en kan ik verantwoorde producten aanbieden.” 

Zie LinkedIn van Ivar.

WIJ MAKEN LOKALE PRODUCTEN DE NORM

Goed voor de lokale winkeliers, bewoners en natuur. Een product waar je trots op bent!

Lees meer over onze missie >>>

Winkelwagen
Scroll naar boven