Al klant? Log in en bestel via het bestelformulier.


LANDMARKS STARTERKIT

€455,- ex btw.

Breng jouw favoriete plek tot leven met onze 3D-geprinte landmarks!

Onze landmarks zijn meer dan alleen decoratiestukken; ze zijn een tastbare herinnering aan de plaatsen die belangrijk voor je zijn. Of het nu gaat om een dorp, stad of iconisch gebouw, deze gedetailleerde 3D-prints voegen karakter toe aan elk interieur en zorgen voor een unieke sfeer.

Voor ieder wat wils
Verkrijgbaar in verschillende formaten, passen onze landmarks perfect op een plank, tafel, of in een kast. Of je nu kiest voor een subtiel accent of een opvallende eyecatcher, onze landmarks maken altijd indruk. Met hun hoogwaardige afwerking en precieze details zijn ze een geweldige manier om te laten zien met welke plek jij een speciale band hebt.

Kies jouw perfecte pakket
Wij bieden drie pakketten aan om aan jouw wensen te voldoen:

  • Pakket S/M: Bevat een selectie van onze kleine (20 stuks) en middelgrote (24 stuks) landmarks, ideaal voor subtiele toevoegingen in je interieur.
  • Pakket M/L: Dit pakket bevat middelgrote (17 stuks) en grote landmarks (9 stuks) voor een prominente plaats in jouw ruimte.
  • Pakket S/M/L: Een veelzijdige combinatie van kleine (20 stuks), middelgrote (12 stuks) en grote (6 stuks) landmarks om verschillende plekken in je huis te verrijken.

De exacte afmetingen van de landmarks variëren per model, zodat elke landmark in perfecte proportie is met het originele gebouw. Voorbeelden van afmetingen zijn: 11 cm hoog voor kleine landmarks, 17 cm hoog middelgrote landmarks en 26 cm hoog voor de grote variant.

Staat jouw gebouw er niet tussen?
Geen probleem! Selecteer “mijn toren staat er niet bij” in de dropdown en vul de gegevens in. Wij ontwerpen het (op onze kosten) en laten jou tussendoor prototypes zien waarop jij feedback kan geven. Met jouw input maken wij de 3D Mark perfect herkenbaar voor jouw klanten!

Bekijk ook onze FAQ voor meer informatie of neem contact met ons op via de contactpagina voor eventuele vragen.

Toren *

Pakketkeuze *

Total:  455,00
Winkelwagen
Scroll naar boven