WIJ MAKEN SPECIAAL VOOR JOU
UNIEKE 3D GEPRINTE ACCESSOIRES

Onze expertise is het maken van een hoogwaardig digitaal ontwerp van jouw iconische gebouw. Dit is zeer gelijkend, direct herkenbaar en heeft veel details. Dat is onze kracht!

Op deze pagina lees je meer over hoe jij in 3 slechts stappen jouw iconische gebouw door ons kan laten omtoveren tot unieke 3D geprinte accessoires.

STAP 1: BESTELLEN

Bestellen kan via onderstaande link: in het bestelformulier geef je aan om welk gebouw het gaat. Wij analyseren het gewenste gebouw en nemen als nodig contact op.

Ben je er nog niet over uit welk gebouw jij wil hebben als 3D geprinte accessoires? Neem dan contact op met ons: we denken graag vrijblijvend mee. Samen komen we tot de perfecte keuze!

STAP 2: ONTWERPEN

Op basis van foto’s online maken wij het eerste ontwerp en jij ontvangt een prototype. Jouw feedback gebruiken we om het ontwerp perfect te krijgen!

STAP 3: PRODUCEREN

We sturen altijd een laatste prototype op, zo weet je waar je ja tegen zegt. Nu pas kies je de kleuren. Alleen na jouw akkoord start de productie.

ÉÉN DIGITAAL ONTWERP, EEN SCALA AAN PRODUCTEN

Met onze digitale ontwerp van jouw iconische gebouw, maken wij een scala aan 3D geprinte accessoires. Alles is mogelijk: sleutelhangers, kersthangers, interieurobjecten en lampen. De meeste klanten van ons beginnen met de Starterskit met sleutelhangers en breiden hun assortiment stap voor stap uit.

Van jouw iconische gebouw maken wij één ontwerp: op basis hiervan kunnen wij verschillende producten produceren.

NIET GOED, GELD TERUG

Zolang de productie nog niet gestart is, kan je altijd jouw geld terugkrijgen als het ontwerp niet bevalt. Wij verwachten hiervoor minimaal twee keer feedback op ons ontwerp, zodat wij ons best kunnen doen om tot een succesvol ontwerp te komen. Bevalt het dan toch niet? Dan krijg je jouw geld terug.

Winkelwagen
Scroll naar boven