DE INTERIEUROBJECTEN VOOR IN ELK HUIS

Bekijk: sfeerfoto’s | landmarks starterkit | vergelijk de echte met de Keymark | foto’s van alle 3D Marks in ons assortiment | inkoop- en adviesprijzen

Landmarks zijn bedoeld voor thuis. De details zijn extra goed te zien in de 3D prints en geven interieur een boost. In verschillende formaten is er voor ieder wat wils. Het zijn echte eye-catchers voor mensen die fan zijn van hun dorp of stad. Het is een statement piece voor op een plank, tafel of in een kast. Met de landmarks je laat zien met welke plek je een band voelt. De landmarks zijn goed te gebruiken voor belangrijke momenten die gevierd moeten worden. Zoals een jubileum, pensioen, of toch die verhuizing. Het is een groot en gedurfd gebaar, waarmee je laat zien dat je echt iemand kent. 

SFEERFOTO’S

De 3D Marks Landmarks zijn te koop in de Landmarks Starterkit. Er zijn drie pakketten met verschillende samenstellingen. Wij betalen de ontwerpkosten!

DE LANDMARKS STARTERSKIT

Drie verschillende pakketten.

Wij ontwerpen de landmark en vragen om jouw feedback: zo heb je invloed op het product wat in jouw winkel komt te liggen. Samen maken we de perfecte 3D Mark voor in jouw winkel. Elke plek kan, want geen dorp is te klein om trots op te zijn!

DRIE VERSCHILLENDE PAKKETTEN

Verschillende formaten om uit te kiezen

KEUZE UIT 30 VERSCHILLENDE KLEUREN

Kies de kleuren die passen bij jouw klanten en jouw winkel.

WIJ BETALEN DE ONTWERPKOSTEN

Jij betaalt alleen voor de sleutelhangers. Wij doen de rest!

SNELLE LEVERING

Wij direct aan de slag. Met jouw feedback kan het al na een maand in jouw winkel liggen.

VERGELIJK DE ECHTE MET ONZE 3D MARKS VERSIE

De echte foto van de Grote Kerk in Dordrecht.
De echte 3D Marks sleutelhanger geplaatst in de foto.

ALLE 3D MARKS IN ONS ASSORTIMENT

INKOOP- EN ADVIESPRIJZEN

De inkoop- en adviesprijzen van de 3D Marks producten versturen we per email. Vul onderstaande formulier in en je ontvangt direct de 3D Marks prijslijst.

    Winkelwagen
    Scroll naar boven