Al klant? Log in en bestel via het bestelformulier.


KEYMARKS STARTERKIT

110 Keymarks én een gratis display | €445,50 ex btw.

Onze 3D-geprinte sleutelhangers zijn een eerbetoon aan iconische gebouwen! Elke sleutelhanger is met precisie vervaardigd uit duurzaam materiaal, wat zorgt voor een hoogwaardige en gedetailleerde afwerking. De afmetingen van de sleutelhangers zijn compact genoeg om gemakkelijk aan je sleutelbos te bevestigen, maar groot genoeg om op te vallen. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat er een variant is voor elke stijl. Ideaal als uniek aandenken of als bijzonder cadeau.

Specificaties
De maat van de sleutelhanger is afhankelijk van de verhoudingen van het gebouw. Voorbeelden: De Grote Kerk (Breda) is 2 x 2 x 8cm, de Vuurtoren (Texel) is 1,8 x 1,8 x 7cm en de Veerpoort (Schoonhoven) is 3,6 x 2 x 4cm. Elke sleutelhanger is 3D geprint in Utrecht en is gemaakt van aardolievrij materiaal. De sleutelhangers komen standaard met een ring.

De kleurenset die past bij jouw klanten
De starterskit is in drie kleurensets te bestellen: een standaardset, een zachte kleurenset en een felle kleurenset. Elke set is een mix van 11 kleuren. Zo past het perfect in jouw winkel! Onderaan deze pagina, bij de frequent gestelde vragen, is te zien welke kleuren er in de kleurensets zitten.

Staat jouw gebouw er niet tussen?
Geen probleem! Selecteer “mijn toren staat er niet bij” in de dropdown en vul de gegevens in. Wij ontwerpen het (op onze kosten) en laten jou tussendoor prototypes zien waarop jij feedback kan geven. Met jouw input maken wij de 3D Mark perfect herkenbaar voor jouw klanten!  Lees meer hierover in de onderstaande FAQ.

Eenmalig een gratis display
3D Marks sleutelhangers zijn echte impuls aankopen als kadootje voor vrienden of voor iemand zelf. Daarom leveren wij er eenmalig een gratis display bij, zo kan je de sleutelhangers perfect presenteren. Bij de kassa overtuig je jouw klanten zonder moeite om er een paar mee te nemen.

Bekijk ook de onderstaande frequent gestelde vragen (FAQ). Liever nog even contact om dit te bespreken? Neem contact op via de contactpagina.

Toren *

Kleurenset *

Welke kleuren? *

Total:  445,50

Frequent gestelde vragen (FAQ)

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

We hebben drie kleurensets: standaard, licht en fel. Je kiest pas de kleurenset, na het akkoord van het ontwerp van de sleutelhanger.
STANDAARD KLEURENSET: Een mix van onze 11 standaardkleuren: Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw, Lichtblauw, Lichtroze, Felroze, Grijs, Zwart en Wit

LICHTE KLEURENSET: Een mix van onze 11 lichte kleuren: Lichtrood, Lichtoranje, Lichtgeel, Lichtgroen, Mosgroen, Lichtblauw, Lichtroze, Paars, Grijs, Zwart en Wit

FELLE KLEURENSET: Een mix van onze 11 felle kleuren: Rood, Feloranje, Felgeel, Felgroen, Donkerblauw, Blauw, Felroze, Felpaars, Grijs, Zwart en Wit

Zie www.3dmarks.nl/colors voor meer informatie.

Kan ik achteraf betalen?

De eerste bestelling is altijd voor levering betalen, dit gaat op factuur. Elke bestelling daarna betaal je achteraf, we factureren bij oplevering.

Krijg ik er elke keer een display bij als ik bijbestel?

Nee, deze starterskit is alleen voor de eerste bestelling. Nadat je klant ben bij 3D Marks krijg je een inlog voor ons klantportaal waar je producten kan bijbestellen. Er is dan geen minimumbestelling en je kan elke kleur kiezen die wij in ons assortiment hebben.

Mijn toren zit nog niet in het assortiment

Het gaat steeds over torens, maar mag het ook iets anders zijn dan een toren?

Ja zeker! 3D Marks zijn vaak torens, maar alle iconische gebouwen en objecten zijn mogelijk! Bijvoorbeeld kerken, poorten en standbeelden. Twijfel je of iets kan? Neem contact op en samen bespreken we de mogelijkheden.

Hoe werkt het ontwerpproces?

3D Marks zijn mogelijk van elke stad, dorp en gehucht. Wij ontwerpen het speciaal voor jou. Echter, omdat wij de ontwerpkosten betalen blijft het ontwerp ons eigendom. Hoe werkt het ontwerpproces dan? In drie stappen maken wij met jouw feedback de perfecte sleutelhanger van jou plaats.

1. AANVRAAGFASE: Vul het bestelformulier in, nadat wij het verwerkt hebben sturen we de factuur. Vaak nemen we ook contact op om de gekozen toren te bespreken. Bestellen kan via deze pagina.

2. ONTWERPFASE: Wij ontwerpen een eerste versie en sturen een prototype op waarop je feedback kan geven. Daarmee gaan we aan de slag. We sturen altijd een prototype op van het resultaat.

3. PRODUCTIEFASE: Akkoord met het ontwerp? Dan pas kies je de kleuren en starten de productie. Je ontvangt de 3D Marks sleutelhangers zo snel als mogelijk, inclusief het gratis Display.

Hoelang duurt het voordat ik de sleutelhanger in mijn winkel heb?

Wij gaan direct na jouw bestelling aan de slag. We hebben graag jouw feedback en we produceren pas na jouw akkoord. De sleutelhangers kunnen een maand later al in jouw winkel staan! Lees meer over het ontwerpproces in bovenstaande FAQ. Is de sleutelhanger al door ons ontworpen? Daarna leveren we meestal binnen een week.

Wat als ik niet tevreden ben met het ontwerp van de sleutelhanger?

Helaas kan gebeuren dat je het ontwerp van de sleutelhanger van jouw iconische gebouw toch niet zo mooi vindt. We vragen daarom altijd om feedback op ons eerste ontwerp: samen maken we de aanpassingen die nodig zijn om de sleutelhanger perfect te maken. Onze ervaring is dat na deze aanpassingen men er al helemaal blij mee is! Mochten we toch niet samen tot een resultaat komen waar we beide blij mee zijn, dan kan je 50% van het bedrag terugkrijgen. Pas zodra je akkoord geeft, gaat de sleutelhanger in productie. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om een deel van het bedrag terug te vragen. We sturen altijd prototypes op, zodat je precies weet waar je ja op zegt.

Ik heb betaald, dus het ontwerp is van mij. Toch?

Wij nemen de kosten voor het ontwerp op ons, waardoor het ontwerp niet van jou wordt. Hierdoor kunnen wij er ook voor kiezen om ook de sleutelhangers ergens anders te verkopen. Mocht dit in de planning komen, dan zullen we dit altijd eerst overleggen. Mocht je wel het ontwerp willen bezitten, dan zijn hier kosten aan verbonden.

Winkelwagen
Scroll naar boven