DE UNIEKE 3D MARKS SLEUTELHANGER VAN ZALTBOMMEL IN JOUW WINKEL?

VIER DE LOKALE TROTS MET 3D MARKS SLEUTELHANGERS

Jouw klanten zijn trots op waar ze wonen en waar ze vandaan komen. Met 3D Marks help jij ze om die trots met zich mee te kunnen nemen. 3D Marks zijn unieke producten die staan voor de gemeenschap waar jij zo trots op bent!

ZEER GELIJKEND

Herkenbaarheid zorgt er voor dat mensen gelijk denken aan de herinneringen die ze hebben met hun thuis of de plaats waar ze vakantie hebben gevierd.

3D GEPRINT

Al onze producten worden in Utrecht gemaakt door onze 3D Printers. Hierdoor kunnen we garanderen dat de sleutelhangers van hoge kwaliteit zijn.

DUURZAAM MATERIAAL

Wij gebruiken uitsluitend aardolievrij materiaal bestaande uit maïs en aardappelzetmeel. Het is biologisch afbreekbaar en een zeer sterk materiaal!

KLEINER DAN HET ORIGINEEL

Sleutelhangers zijn zo’n 6 cm hoog, maar het hangt af van de verhoudingen van het gebouw. Ze zijn opvallend groot en handzaam klein.

JIJ STRAKS WEL?

Lokale ondernemers zijn de drijfveer van een gemeenschap, daarom maken wij unieke producten voor lokale winkeliers om zich te onderscheiden van de massawinkels. Deel de trots van jouw gemeenschap met 3D Marks!

3D MARKS VOORBEELDEN VAN ANDERE PLAATSEN

Dit zijn een aantal voorbeelden van 3D Marks uit ons assortiment. Elke sleutelhanger ontwerpen wij zelf: onze kracht is om zeer gelijkende en direct herkenbare sleutelhangers te maken. We doen dit ook graag voor jou!

BESTEL DE 3D MARKS STARTERSKIT

110 sleutelhangers en een gratis display

WIJ BETALEN DE ONTWERPKOSTEN, JIJ BETAALT ALLEEN VOOR DE SLEUTELHANGERS

De Starterkit bestaat uit 110 sleutelhangers, 10 per kleur. De kosten zijn €445,50 (excl. btw): wij nemen de ontwerpkosten op ons, jij betaalt alleen voor de sleutelhangers. Het display krijg je er gratis bij!

ELKE PLAATS KAN: GEEN DORP IS TE KLEIN OM TROTS OP TE ZIJN!

Met een minimale bestelling van 110 sleutelhangers (de Starterskit) is het toegankelijk voor elke plaats. Wij ontwerpen het en vragen om jouw feedback: zo heb je invloed op het product wat in jouw winkel komt te liggen. Meer weten over het ontwerpproces? Zie onderaan bij de FAQ. Een maand na jouw bestelling kunnen de sleutelhangers al in jouw winkel zijn!

v.l.n.r. Grote Kerk uit Gorinchem (staat scheef in het echt), Vischpoort uit Elburg, Watertoren uit Aalsmeer

KIES DE KLEUREN DIE PERFECT PASSEN BIJ JOUW KLANTEN

De Starterkit bestaat uit 11 verschillende kleuren (10 stuks per kleur). Je kan kiezen uit drie kleurensets: standaard kleuren, lichte kleuren en felle kleuren. Bij FAQ beneden kan je meer lezen over de kleurenset. Kies de kleuren die perfect passen bij jouw winkel en bij de wensen van jouw klanten.

FAQ

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Het gaat steeds over torens, maar mag het ook iets anders zijn dan een toren?

Hoe werkt het ontwerpproces?

Hoe lang duurt het voordat ik de sleutelhanger in mijn winkel heb?

Wat als ik niet tevreden ben met het ontwerp van de sleutelhanger?

KLAAR OM TE BESTELLEN? OF GRAAG EERST NOG CONTACT?

Gebruik onderstaand formulier om een vraag te stellen of een belverzoek te maken zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Enthousiast en wil je bestellen? Plaats de bestelling direct in het formulier!

  Ik wil een vraag stellenZouden jullie mij kunnen bellen?Ik wil graag bestellen

  Gegevens

  Factuuradres

  Mijn 3D Mark

  Vraag/Opmerking

  Vraag/Opmerking*

  Icons by Icons8

  Winkelwagen
  Scroll naar boven