DE UNIEKE 3D MARKS SLEUTELHANGERS VAN JOUW TOREN IN JOUW WINKEL?

VIER DE LOKALE TROTS MET 3D MARKS SLEUTELHANGERS

Jouw klanten zijn trots op waar ze wonen en waar ze vandaan komen. Met 3D Marks help jij ze om die trots met zich mee te kunnen nemen. 3D Marks zijn unieke producten die staan voor de gemeenschap waar jij zo trots op bent!

ZEER GELIJKEND

Herkenbaarheid zorgt er voor dat mensen gelijk denken aan de herinneringen die ze hebben met hun thuis of de plaats waar ze vakantie hebben gevierd.

3D GEPRINT

Al onze producten worden in Utrecht gemaakt door onze 3D Printers. Hierdoor kunnen we garanderen dat de sleutelhangers van hoge kwaliteit zijn.

DUURZAAM MATERIAAL

Wij gebruiken uitsluitend aardolievrij materiaal bestaande uit maïs en aardappelzetmeel. Het is biologisch afbreekbaar en een zeer sterk materiaal!

KLEINER DAN HET ORIGINEEL

Sleutelhangers zijn zo’n 6 cm hoog, maar het hangt af van de verhoudingen van het gebouw. Ze zijn opvallend groot en handzaam klein.

DIT KAN OOK VOOR JOUW WINKEL!

Onze missie is om voor lokale winkeliers uniek assoritiment te ontwikkelen, waarmee de lokale trots gevierd kan worden. Dit willen we voor elke plaats in Nederland doen en daarom zijn 3D Marks ook in kleine oplage te bestellen. Lees meer over onze missie.

Lokale ondernemers zijn de drijfveer van een gemeenschap, daarom maken wij unieke producten voor lokale winkeliers om zich te onderscheiden van de massawinkels. Wij ontwikkelen het speciaal voor jouw! Deel de trots van jouw gemeenschap met 3D Marks.

3D MARKS VOORBEELDEN VAN ANDERE PLAATSEN

Dit zijn een aantal voorbeelden van 3D Marks uit ons assortiment. Elke sleutelhanger ontwerpen wij zelf: onze kracht is om zeer gelijkende en direct herkenbare sleutelhangers te maken. We doen dit ook graag voor jou!

DE 3D MARKS STARTERSKIT

110 sleutelhangers en een gratis display

Wij ontwerpen de sleutelhanger en vragen om jouw feedback: zo heb je invloed op het product wat in jouw winkel komt te liggen. Samen maken we de perfecte sleutelhanger voor in jouw winkel. Elke plek kan, want geen dorp is te klein om trots op te zijn!

110 STUKS EN EEN GRATIS DISPLAY

De Starterkit heeft elf verschillende kleuren, 10 stuks per kleur. Lees meer.

KEUZE UIT 22 VERSCHILLENDE KLEUREN

Kies de kleuren die passen bij jouw klanten en jouw winkel. Lees meer over de kleuren.

WIJ BETALEN DE ONTWERPKOSTEN

Jij betaalt alleen voor de sleutelhangers. Wij doen de rest! Lees meer.

SNELLE LEVERING

Wij direct aan de slag. Met jouw feedback kan het al na een maand in jouw winkel liggen.

  BEKIJK ONZE WINKELIERS EN ALLE 3D MARKS

  Filter op

  CONTACT

  text

  BEDRIJFSNAAM ERBIJ + IK HEB EEN VRAAG / BEL MIJ TERUG / ETC

   Winkelwagen
   Scroll naar boven